8 Ekim 2016 Cumartesi

Fuel Oil Brülör Sayacı


Fuel Oil Brülör Sayaç Sistemleri

İnsanların ekonomik ya da çevreye önem verdiği, verme zorunluluğunun yer aldığı bir yüzyılda yaşamaktayız. Büyük sektörler kendi dallarında ekonomik durumda işlem yapabilmek, rekabet edebilmek ve ayakta durabilmek, çevreye zarar vermeden işlemlerini etkin olarak yürütebilmek için önemli gayretler sarf etmek istemektedir. Küçük koşullarda tasarruflar gerçekleştirmek ve çevreye daha az zarar verebilmek adına masraflı birçok araştırmalar gerçekleştirmektedir. Isı sektöründe tasarrufun ana unsuru enerji olarak yer almaktadır. Enerji konusunda tasarruf sağlamak için fuel oil brülör sayacı kullanılmaktadır.

Fuel oil brülör sayaçları

Brülör, yakıtın hava ile beraber uygun oranlarda karıştırılarak tam olarak yakılmasını sağlayan cihazların genel adıdır. Gemi yapımcıları ile beraber brülör imalatçıları bu alanda bulunan tüketimi ölçmek için denenmiş ve test edilmiş cihazlara yer vermektedir. Kullanımı oldukça kolay olan yenilikçi yardımcılar ile beraber kullanılan sağlam ve basit ürün teknolojisi aracılığı ile fuel oil brülör sayacı sayaç çok sayıdaki uygulamalar adına her zaman optimum bir masraf azaltma çözümü sunabilmektedir. Geniş kapasite yer alan aralığı ile, konutlarda, ticaret ve sanayi kuruluşlarında sıcak su ile çalışan kazanlarda ısıtma ve kullanım sıcak suyu için en uygun şekilde ve ekonomik olarak yapılmasına olanak sağlar.


Fuel oil brülör sayacı mükemmel yakıt sisteminin sağlamış olduğu sessiz emniyetli çalışma ve durma konusunda komplike olmayan sağlam bir konstrüksiyon sistemidir.Farklı yanma odalarında kullanıma oldukça uygundur. Kullanım kolaylığı ile tüketicileri memnun etmektedir. Menteşeli kazan bağlantısı ile brülörü söküm işlemi yapmadan bakım yapabilme olanağı. Isıtıcılarda kolay bakım yapılmasını sağlamaktadır. Brülörlerin görevi, yanma durumunu sağlayacak yakıt ile havayı karıştırarak bu karışımı emniyetli ve problemsiz bir şekilde yakma işleminde kullanmaktır. Endüstriyel brülörler çeşitleri kullanım yerlerine ve seçilen yakıtın fiziki ve kimyasal durumlarına göre değişkenlik göstermektedir.

Bu sistem pek çok alanda etkin olarak kullanılabilmektedir. Çeşitli boyutlarda üretilen sayaçların farklı basınç ve sıcaklıklara en iyi şekilde uygun, mekanik ya da dijital göstergeli istenirse puls çıkışlı şeklinde birçok modeli yer almaktadır. Gidiş ve dönüş hattı bulunan brülörlerde, fark ölçümü ile beraber araçlarda motorların yakıt sarfiyatının ölçümü gibi özel modellerin kullanımında yer alabilmektedir.

Bu sayaçları detaylıca incelemek için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz;

http://www.pompa-sayac.com/43-fuel-oil-brueloer-sayaci


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder