3 Mart 2016 Perşembe

12 - 24 Volt Pompalar, Çeşitleri ve Fiyatları



12-24 Volt Pompalar


Popüler pompalar arasında yer alan 12-24 volt pompaları incelemeye hazır mısınız?  :)

Farklı ihtiyaçlarımız için kullanmakta olduğumuz pompalar hayatımızı büyük bir oranda kolaylaştırmayı sağlayan sistemler arasında yer almaktadır. 

Sıvı bir maddeyi bir yerden başka bir yere taşımak için ihtiyacımız olan tek şey bir pompa olacaktır. Tercih edeceğimiz pompalar sayesinde sıvı transferlerinin sağlanması artık çok daha kolay ve pratik bir hale gelerek, aynı zamanda da iş verimliliğini ve tasarrufu sağlamaktadır. Transfer edilen sıvı sayesinde ise kullanmak istediğiniz cihazların çalışması sağlanır ve evdeki suların kullanılması hatta bahçe sulanması gibi birbirinden farklı kullanım alanlarında tercih edeceğiniz pompalar sayesinde bir rahatlık sağlanır. 



Pompalar farklı kullanım alanlarına ve işlevlerine göre birbirinden farklılık göstermektedir. Eğer sizin ihtiyaç duyduğunuz uygulama için daha az güç gerektiren sıvı çekimi ya da transferinde bulunmak istiyorsanız daha düşük voltlu bir pompa, daha yüksek bir sıvı çekimi ya da transferi için ise daha yüksek voltlu bir pompa tercih etmelisiniz. Tercih edeceğiniz 24 volt pompa ile motor çok daha güçlü bir şekilde çalışacaktır. Bu sayede sıvıların çekim gücü ve transferi çok daha güçlü olacaktır. Eğer 24 volt pompasını yer altından su çıkarmak amacı ile kullanmak istiyorsanız, bu sayede ihtiyacınız doğrultusunda daha derinlerden su çıkarımı yapabileceksiniz demektir. Bu gruptaki bir diğer pompa çeşidi olan 12 volt pompalar ise sıvının çekimini sağlayan, su pompalanması sistemi voltuna göre farklılık gösteren bir pompadır. Eğer 12 volt pompa kullanmak istediğiniz konum çok derin bir yerde ise o zaman ulaşılması biraz daha zor olacaktır. Bu durumda 12 volt pompasından iyi bir verimlilik elde edemeyebilirsiniz. Bu sebepten dolayı pompa seçimi yaparken tercihinizi ihtiyacınıza karşılık verebilecek özelliklere sahip olan pompalardan yana kullanmanız gerekecektir.

Hem emiş gücü açısından hem de sıvının basış gücü açısından büyük bir farkı olan 12 volt pompası ile 24 volt su pompasını tercih ederken ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmanız gerekecektir. 12 volt pompası ne kadar düşük bir voltaj gibi görünse de pek çok alanda tercih edilen ve işinize yarayan bir pompa çeşididir.

dedik ve sıra geldi örnek ürün ve fiyatlarını incelemeye..

12 - 24 Volt Pompa Çeşitleri, Fiyatları


Tmc 12v Dalgıç Su ve Mazot Transfer Pompası Yan çıkışlı
KDV Dahil 43.20 TL


Kaynak: 
http://www.pompa-sayac.com/12-24-volt-pompalar-/654-tmc-12v-dalgic-su-ve-mazot-transfer-pompasi-yan-cikisli.html







Seaflo 12v 500gph Sintine Pompası Miço
KDV Dahil 46,89 TL
Kaynak:
http://www.pompa-sayac.com/yandan-cikisli-sintine-ve-micolar/33-seaflo-12v-500ghp-sintine-pompasi-mico.html








TMC 24v Su ve Mazot Transfer Pompası Hortum uçlu
KDV Dahil 53,43 TL


Kaynak:
http://www.pompa-sayac.com/12-24-volt-pompalar-/651-tmc-12v-su-ve-mazot-transfer-pompasi-hortum-uclu.html





Seaflo 24v 4.3lt Hidrofor
KDV Dahil 76,03 TL


Kaynak:
http://www.pompa-sayac.com/12v-24v-hidroforlar-dogru-akim/26-seaflo-24v-43lt-hidrofor.html






Seaflo 24v 750gph Otomatik Sintine Pompası Miço
KDV Dahil 93,30 TL
Kaynak:
http://www.pompa-sayac.com/otomatik-sintine-pompalari/119-seaflo-24v-750gph-otomatik-sintine-pompasi-mico.html



Örnek olarak sunmuş olduğum ürünlerin fiyatıları 03.02.2016 tarihinde kaynaktaki siteden alınmış olan fiyatlardır, tabî bir de dolar muhabbeti söz konusu olduğu için değişiklik gösterebilir.

Siz de dilerseniz diğer 12-24 volt pompa ürünleri için aşağıdaki siteyi ziyaret edebilirsiniz.
http://www.pompa-sayac.com/26-12-24-volt-pompalar-

İyi bloglar :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder