27 Haziran 2016 Pazartesi

Süt Sayacı

SÜT SAYACI



Süt Sayaçları

Süt sayaçları süt üreticileri ve mandıra işletenler için ideal bir süt kalitesi ölçüm araçları arasındadır. Bu sayaçlar süt üreticileri, mandıralar, süt işleme şirketleri gibi sektörlerde kolay bir şekilde ürün analiz olanağı sağlamaktadır. Doğru şekilde hesaplamaları vererek üretiminizi olumlu şekilde sonlandırmaktadır. Sütün tam olarak kalitesini ölçmek için tasarlanmış hassas bir süt sayacıdır. Sütün içerisinde yer alan su katılıp katılmadığını görmenize olanak sağlamaktadır. Kullanıma sunulan sektörler genellikle süt üreticileri,ve mandıralar olarak göze çarpmaktadır. Süt sayaçları oldukça küçük hacimli, hafif ve kolay kullanımı ile diğer sayaç türlerinden ayrılmaktadır. Kalibrasyon ayarı ve netlik ayarı kolayca yapılabilmektedir. Sayaçların prizması darbelerden, çiziklerden korunmak için iç bölmeye yapılmıştır. Cihazla beraber gelen aksesuarları; kalın ve dayanıklı taşıma kutusu, kalibrasyon ayarı için ufak çapta bir tornavida ve kullanma talimatı gibi ürünleri bulunmaktadır.


Süt Sayacı inek ve koyun sütü içerisinde 8 parametreyi hassas, hızlı ve güvenilir bir şekilde ölçen Ultrasonik Süt Analiz cihazı olarak göze çarpmaktadır. Ultra-sound teknolojisine dayalı şekilde ölçüm yapan bu üründe, ölçüm için herhangi bir kimyasal ya daindikatörihtiyacı bulunmamaktadır. Kimyasal işlemlere göre kısa sürede sonuç göstermektedir. Ürün kolayca taşınabilmektedir. 

Kullanımı basit ve pratik olarak göze çarpmaktadır.



Süt Sayacı ölçme süresi isesaniyeler içerisinde tamamlanmaktadır. İnek ve koyun sütü ölçümünü kolayca gerçekleştirebilmektedir. Paslanmaz çelik gövde aracılığı ile oldukça uzun ömürlüdür. Kimyasal madde kullanımına gerek kalmadan bu ürünü kolayca kullanabilirsiniz. Kolay bir şekilde okunabilen, ışıklı ve geniş LCD ekrana sahiptir. Kolay bir şekilde ve temizlenmesi çok basit ve pratik olarak göze çarpmaktadır. Uygun miktarda süt kullanılarak analiz tamamlanmaktadır. Manuel ve otomatik ölçüm imkanına bu ürün sayesinde erişebilirsiniz. Otomatik temizleme sistemi içerisinde bulunmaktadır. Bilgisayar ve yazıcıya kolayca bağlanabilmektedir. Elektrik tüketimi diğer sayaç türlerine göre daha azdır. Özel yazılımı aracılığı ile cihaz hafızasındaki veriler bilgisayara aktarımı gerçekleştirilir.Süt sayaçları ile önceki tarihlere ait ölçüm kayıtları izlenebilmektedir. Numune yoğunluk durumu ölçümü hızlı şekilde ölçülmektedir. Ölçüm sonuçları ekranda kolayca gözükmektedir.

Bu sayaçları görselde gördüğünüz üzere tabanca ile de kullanabilirsiniz. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder