14 Haziran 2016 Salı

YAĞ SAYAÇLARI


YAĞ SAYAÇLARI
Oval dişli, yağ sayaçları ve yağ ölçümü yapan ve hemen her yerde kullanılan, dayanıklı, ergonomik ve güvenilir ürünlerdir. Yağ ve diğer sıvılar için kullanılabilmekte ve dolum kontrol sisteminde ve kolay kullanım özelliği vardır. 



Her bir modülü tek başına kullanıldığındagerektiğinde ilaveler yapılarak kolayca genişletilebilir. Hortum makarası veya boru tesisatı bilgisayar tarafından kontrolü sağlanır. Oval dişli sayaçlar ise mekanik göstergeye sahip dijital veya sinyal çıkışlı olarak üretimde yer verilmiştir. Bu sayaçlar yakıt ve yağların ölçümü gereken her türlü uygulamada otomobil sistemlerinde kullanılır. Tabancalar olarak dizaynı yapılmış ve modelleri ise Yağ sayaçları nın ölçümü için hortum ve dolum sonunda kontrol amaçlı olarak da kullanılır. Siz değerli müşterilerimiz için, genel ihtiyaçlarınızı karşılamak için kullanılan üründür. Dolum yapabilme özelliği ürünü gerçek anlamda eşsizliğinin göstergesidir. Sizlerin ayarladığınız miktarda, dolum yapıldığında,otomatik olarak, duracak ve dolum yapmayacaktır. Oval dişli özelliğe sahip olanlar da güvenilir bir şekilde ölçüm yapacaktır. Kolay ve pratik bir şekilde kalibrasyon yapılabilmekte ve tabanca ucunun fiziksel görüntüsü nedeniyle bir çok zor olan noktaya kadar ulaşabilmektedir. Dış yüzeyinde ise darbe azaltıcı plastik koruyucusu da bulunmaktadır. Tetikte yer alan kilit istenmeyen dolumlar da önlemektedir. Bağlantı ucu sayesinde de bir çok dolum ucu bağlanabilmektedir. Tabanca girişinde bulunan filtre de tabancıyı tozdan ve tüm pisliklerden korumaktadır. Teknik özelliklerine de yer verecek olursak; Yağ sayaçları gövdesi basınca dayanıklı bir şekilde güçlü ve alüminyum dan yapılmıştır. Tetik koruması mevcuttur ve oval dişli sayacı ile koruma gücü ve performansı yüksektir. Tetik basınç ayarlama için de kart fonksiyon kontrolü için mikro işlemcili elektronik kartı ve eklemeli damlatmaz özelliğine de mevcuttur. Performansı da dolum hızı 30 litreye kadardır. Kontrol ünitesi de geniş tuş takımı ve okunabilen büyük LCD göstergesi ile kontrol için kullanıcının bütün sistemini kontrol etmesini sağlar. 

Kullanıcı şifresini girerek iş numarasını girer ve ekranda ürün ismi çıkar. İşleminiz bittikten sonra isteğe bağlı otomatik olarak işlemin detayları yazıcıdan alınabilir. Bilgisayar bağlı olmayan modüllerde ise tüm işlemler şifre sahibi tarafından ekrandan kontrol edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder