24 Mayıs 2016 Salı

ADBLUE POMPALARI

ADBLUE POMPALARI


Adblue pompaları ile ilgili bilgi sahibi olmadan önce bu pompanın işleyişini ve ne işe yaradığını daha rahat anlayabilmek için pompanın ne demek olduğunu ve ne işe yaradığını bilmek gerekir. Pompa özelliklerine ne kadar hakim olunursa adblue pompaları da o kadar kolay anlaşılacaktır. 


Pompalar, bir akışkanın bir yerden farklı bir yere transfer edilmesini sağlayan sistematik bir aygıttır. Pompalar içine çekmiş oldukları akışkana potansiyel ya da kinetik enerji kazandırmayı sağlamaktadır. Pompalar ile motorların devir sayıları aynıdır. Hareketi alan pompaların gücü hareketi vermekte olan motorun gücünden bir miktar daha küçük bir seviyededir. Pompalar, enerji akışkanına ve uygulanış biçimine göre birbirinden ayrılmaktadır. İlk grup olan hacimsel pompalar,  bir akışkanın yerini mekanik olarak ya da bir başka akışkanın aracılığı ile değiştirebildiği pompa türüdür. İkinci grup ise kinetik enerji eklenmesi ile kullanımı sağlanan pompalardır. Akışkana verilen kinetik enerji sayesinde, akışkanın hızlı döndürülmesi sağlanır ya da akış yönünde bir itme gerçekleşir. Son olarak ise elektromanyetik kuvvet ile çalışan pompalar vardır. Bu pompalarda iyi bir kuvvet alabilmek için pompalanan akışkanın iyi bir şekilde elektrik iletiyor olması gerekmektedir. Pompalar ile ilgili bilgileri inceledikten sonra adblue pompaları hakkında var olan bilgileri anlamak çok daha kolay olacaktır. Adblue pompaları güvenli bir şekilde akışkan transferi için oldukça önemli olan bir pompa çeşididir. Hem çalışma dostu hem de kullanışlı olan adblue pompaları, çeşitli ihtiyaçlar için özel olarak dizayn edilmiştir ve farklı sistemlerde kullanılabilmesi sayesinde adblue pompalarını kullanacak olan tüm işletmelere yüksek güvenlik sağlamaktadır. Doldurma ve transfer aşamalarında kullanılan adblue pompaları, salmastrasız bir pompa olduğu için hiçbir şekilde çevresel kirlenmeye ya da kalite kaybına sebep olmamaktadır. Hafifliği sayesinde oldukça kolay bir kullanımı olan adblue pompaları özellikle akaryakıt istasyonları için çok fazla ihtiyaç duyulan ve sıkça kullanılmakta olan bir pompa çeşididir. 
Yüksek basınç özelliğine sahip olan adblue pompaları, büyük yer altı tanklarından akışkan transferinin sağlanmasında da sıkça kullanılmakta olan bir pompa türü olarak karşımıza çıkmaktadır.


Bu kategorideki örnek ürünlere, aşağıdaki bağlantıyı takip ederek ulaşabilirsiniz;
http://www.pompa-sayac.com/23-adblue-pompalari-


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder