4 Mayıs 2016 Çarşamba

EXPROOF ATEX POMPALARI

EXPROOF ATEX POMPALARI

Exproof atex pompaları ile ilgili teknik bilgileri incelemek gerekirse ilk olarak  özelliğine bakmak gerekir. Elektrik motoru ile tahrik edilmesi sağlanan bu pompanın atex sertifikası almış olması büyük bir özelliğidir. Exproof atex pompaları özel olarak tasarlanan pompa çeşididir. Kıvılcım çıkarmayacak, statik elektrik yüklenmesine maruz kalmayacak ve elektrik arkı meydana getirmeyecek şekilde dizayn edilen pompa çeşididir. Exproof atex pompaları; parlayıcı, yanıcı ve patlayıcı sıvıların aktarılması işleminde kullanılmakta olan bir pompa türüdür. Bu sıvılar genel olarak benzin, tiner, solvent gibi sıvılardır. Exproof atex pompaları elektrik motoru ile kullanılmakta olan bir pompa çeşididir. Exproof atex pompaları fiyatlarını incelemek gerekir ise, exproof atex pompalarının üretiminde kullanılan malzemenin ve üretim yönetiminin oldukça pahalı olması sebebinden dolayı exproof atex pompaları diğer pompa çeşitlerine göre biraz daha pahalı olan bir pompadır.

Exproof atex pompaları genel olarak düşük ses seviyesi ile çalışmaktadır. Exproof atex pompaları az yer kaplayan pompalardır ve kolay kullanımı ile ön plana çıkar. Düşük enerji sarfiyatı yapan exproof atex pompaları; bioteknoloji, yüksek enerji fiziği, analiz ve araştırma cihazları gibi sektörlerde de kullanılmakta olan bir pompadır.


Exproof Atex Pompa için örnek bir ürün incelemek gerekirse;
----------------------------------------------------------------------------------------------


Ürün Adı: ADFE 50 Exproof Pompa
Fiyatı: 730 Euro
Ürün Görseli:


Referans olarak Exproof Atex Pompalar kategorisini http://www.pompa-sayac.com/42-exproof-atex-pompalar adresinden inceleyebilirsiniz. 

Tanımı şöyle geçer;

Atex Belgeli Exproof (Kıvılcım korumalı yanıcı maddeler için özel pompalar)

Sizin için bir ürünü daha ele almak istedik;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder